Detail workshopu

Moštárna a palírna

Maximální počet účastníků 20
Skupina oborů Potravinářství a potravinářská chemie
Pro koho je workshop vhodný pro žáky ZŠ
Délka akce 2 až 4 hodiny
Forma Prezenční
Předpokládaný průběh
  • prohlídka areálu firmy
  • teoretická část - informace o pěstování ovoce, jeho skladování a zpracování, technické parametry výroby 
  • praktická část - stáčení moštu, balení a expedice 
Jaké u nás najdete profese
  • pracovník v potravinářské výrobě 
Co je třeba připomenout .
Místo konání workshopu:

Karel Gregora
Netolická 295
38402
Lhenice


Kontaktní osoba:

Mám zájem o workshop



Zpracováváme soubory cookies. Pomáhají nám ke správnému fungování webové stránky, k poskytování funkcí sociálních sítí, personalizaci obsahu a inzerce a k analýzám její návštěvnosti. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím.