Workshop Moje profese _Staň se řezníkem
Žáky SŠ
Program:
- seznámení s chodem a provozem firmy Řeznictví Dědouch, s.r.o.
- uplatnění oboru
- studenti si vyzkouší bourat, vykošťovat vepřové maso a plnit jitrnice
Mottem naší společnosti je „moderní řeznictví s úctou k tradici“
Tradiční část zahrnuje pultový prodej nebaleného výsekového masa, které upravíme (nakrájíme, nasekáme, nameleme) na přání zákazníka. Pro své zákazníky nabízíme chlazené vepřové, hovězí, BIO hovězí, kuřecí, krůtí, jehněčí, telecí i králičí maso. Na našich pultech najdete čerstvé maso výhradně českého původu, chov i porážka tedy probíhá v ČR (podrobné informace v sekci dodavatelé). S našimi dodavateli pravidelně komunikujeme a cílíme na to, aby kvalita dodaného masa a surovin byla na prvním místě. Na vysoké kvalitě si zakládáme a jsme na ni patřičně hrdí.
Odkaz: Řeznictví a uzenářství Dědouch | Dědouch
Kdy:
Kde:
Garant akce:
Registrace / Přihlášení:
Středa 14.05.2025
09:00 - 12:00
09:00 - 12:00
Kde:
Kaplice
Pohorská 86 SOŠ a SOU Kaplice
Pohorská 86 SOŠ a SOU Kaplice
Garant akce:

Registrace / Přihlášení:
Akce je neveřejná, pro více informací kontaktujte garanta akce
Vstupné na akci:
Zdarma
Registrace / Přihlášení
Cena vstupenky:
Zdarma
Akce je neveřejná, pro více informací kontaktujte garanta akce