JobDay s firmou Sůl a řepa s.r.o.
Žáky SŠ
Ve spolupráci se Střední odbornou školou a Středním odborným učilištěm v Písku jsme připravili online vaření se šéfkuchařem Pavlem Drdelem z vyhlášené strakonické restaurace Sůl a řepa s.r.o. Program:
- úvodní video - představení firmy
- představení lektora - jak se k práci dostal
- online vaření
- diskuze (otázky na pana šéfkuchaře)
- závěr
Workshop bude probíhat v online aplikaci MS Teams.
Cílem workshopu je přiblížit žákům styl vaření a způsob zpracování surovin restaurací Sůl a řepa s.r.o. pod vedením šéfkuchaře Pavla Drdela.
Vystupující:
Pavel Drdel
Profesionální kuchařině se věnuje 26 let, žil v Německu a 6 let v Itálii, zřejmě i proto jsou jeho oblíbené suroviny jsou zelenina, ryby a mořské plody. V roce 2004 se umístil mezi stovkou nejlepších kuchařů v ČR. V roce 2020 obdržela jeho restaurace Sůl a řepa s.r.o. ocenění Zlatý lev a zařadila se mezi 93 nejlepších restaurací v ČR.
Kdy:
Kde:
Garant akce:
Registrace / Přihlášení:
Středa 05.05.2021
08:00 - 10:00
08:00 - 10:00
Kde:
MS TEAMS
online
online
Garant akce:

Registrace / Přihlášení:
Akce proběhla
Vstupné na akci:
Zdarma