Detail workshopu

Slavnostní menu - trendy moderní kuchyně

Maximální počet účastníků 14
Skupina oborů Gastronomie, hotelnictví a turismus
Pro koho je workshop vhodný pro učitele SŠ
Délka akce 2 až 4 hodiny
Zaměření akce Finance a ekonomika
Forma Prezenční
Předpokládaný průběh Jak na moderní sváteční menu ať už Silvestrovskou nebo Vánoční tabuli. Pojďte nahlédnout pod pokličku ostřílených kuchařů ve Fine Food Academy.

KAŽDÉ MENU SE PŘIPRAVUJE NA PŘÁNÍ
Jaké u nás najdete profese -
Co je třeba připomenout Další workshopy připravujeme.
Máte-li zájem se workshopu zúčastnit, neváhejte nás kontaktovat (tlačítko Mám zájem o workshop) nebo přímo kontaktní osobu.
Rádi Vám zašleme další informace.
Místo konání workshopu:

Ing. Jan Krob
Fine Food Academy, Lesní kolonie 265
37382
Včelná


Kontaktní osoba:

Mám zájem o workshop