Kuchařem na jeden den
Maximální počet účastníků | 20 |
Skupina oborů | Gastronomie, hotelnictví a turismus |
Pro koho je workshop vhodný | pro žáky ZŠ |
Délka akce | 2 až 4 hodiny |
Zaměření akce | Workshopy pro žáky |
Forma | Prezenční |
Předpokládaný průběh | představení firmy, její historie, strategie a plánů dalšího rozvoje představení práce v restauraci, v cestovním ruchu, její výhody přiblížení konkrétních profesí - kuchař, číšník praktická část - studená kuchyně , příprava občerstvení - kanapek, zdobení chlebíčků , specialit |
Jaké u nás najdete profese | kuchař, číšník |
Co je třeba připomenout | Workshop se zaměřením na gastronomii je rozdělen na dvě části, teoretickou a praktickou. Žáci si mohou vyzkoušet i své vědomosti v připraveném testu a sami si zhotovit pár moderních jednohubek - fingerfood kanapek a také plnění čokoládových kouliček. Na závěr dostane každý žák certifikát o absolvovaném workshopu na památku. |
Místo konání workshopu:
Pasteranita s.r.o.
Velké náměstí
39701
Písek
Kontaktní osoba: