Vaření - Tradiční pokrm netradičně
Žáky ZŠ
Pro žáky MŠ, ZŠ a Praktická škola, Strakonice jsme připravili vaření se šéfkuchařem Pavlem Drdelem z vyhlášené strakonické restaurace Sůl a řepa s.r.o.- představení firmy
- prohlídka restaurace a představení týmu
- představení profese kuchař, číšník
- vaření
- diskuze
Cílem workshopu je přiblížit žákům styl vaření a způsob zpracování surovin restaurací Sůl a řepa s.r.o. pod vedením šéfkuchaře Pavla Drdela.
Vystupující:
Pavel Drdel
Profesionální kuchařině se věnuje 26 let, žil v Německu a 6 let v Itálii, zřejmě i proto jsou jeho oblíbené suroviny jsou zelenina, ryby a mořské plody. V roce 2004 se umístil mezi stovkou nejlepších kuchařů v ČR. V roce 2020 obdržela jeho restaurace Sůl a řepa s.r.o. ocenění Zlatý lev a zařadila se mezi 93 nejlepších restaurací v ČR.
Kdy:
Kde:
Garant akce:
Registrace / Přihlášení:
Pondělí 06.12.2021
08:00 - 10:00
08:00 - 10:00
Kde:
Strakonice
Sůl a řepa s.r.o., Bavorova 20
Sůl a řepa s.r.o., Bavorova 20
Garant akce:
Registrace / Přihlášení:
Akce proběhla
Vstupné na akci:
Zdarma