Detail akce

Vaření - Tradiční pokrm netradičně

Žáky ZŠ
Pro žáky MŠ, ZŠ a Praktická škola, Strakonice jsme připravili vaření se šéfkuchařem Pavlem Drdelem z vyhlášené strakonické restaurace Sůl a řepa s.r.o.

 
  • představení firmy
  • prohlídka restaurace a představení týmu
  • představení profese kuchař, číšník
  • vaření
  • diskuze


Cílem workshopu je přiblížit žákům styl vaření a způsob zpracování surovin restaurací Sůl a řepa s.r.o. pod vedením šéfkuchaře Pavla Drdela. 

Vystupující:


Pavel Drdel
Profesionální kuchařině se věnuje 26 let, žil v Německu a 6 let v Itálii, zřejmě i proto jsou jeho oblíbené suroviny jsou zelenina, ryby a mořské plody. V roce 2004 se umístil mezi stovkou nejlepších kuchařů v ČR. V roce 2020 obdržela jeho restaurace Sůl a řepa s.r.o. ocenění Zlatý lev a zařadila se mezi 93 nejlepších restaurací v ČR.

Kdy:
Pondělí 06.12.2021
08:00 - 10:00

Kde:
Strakonice
Sůl a řepa s.r.o., Bavorova 20

Garant akce:
Ratajová Blanka
+420724613943

Registrace / Přihlášení:
Akce proběhla
Vstupné na akci: Zdarma

Registrace / Přihlášení

Cena vstupenky: Zdarma
Akce proběhla

Podporují nás