Technologie přípravy makronek
Žáky SŠ
Ve spolupráci se SOŠ a SOU Milevsko jsme pro žákyně kuchařského oboru připravili cukrářský workshop - příprava makronek.- Úvodní teorie k technologickému postupu.
- Příprava surovin dle předepsaného receptu (vážení, mísení)
- Příprava těsta.
- Příprava náplní.
- Pečení a následná kompletace.
- Závěr, zhodnocení, diskuze.
Workshop proběhne pod vedením Vladimíry Veselé - majitelky Cukrářství u Veselích s.r.o.
Vystupující:

Vladimíra Veselá
Vladimíra Veselá - Cukrářství u Veselých s.r.o. bylo založeno v lednu roku 1990. Z počátku se zabývalo pouze pečením na zakázku, ale s vývojem trhu postupně začalo také rozvážet cukrářské výrobky v táborském regionu. V dnešní době zásobuje cukrárny v jihočeském i středočeském kraji. Zabývá se řemeslnou cukrářskou výrobou založenou na tradičních technologických postupech a zpracování kvalitních českých surovin. Snahou firmy je zákazníkovi dodat zboží vysoké kvality a lahodné chuti, které není zatíženo konzervačními látkami, a které zároveň zanechá v zákazníkovi pocit nezapomenutelného sladkého požitku.
Kdy:
Kde:
Garant akce:
Registrace / Přihlášení:
Úterý 29.03.2022
12:00 - 16:00
12:00 - 16:00
Kde:
Tábor
Kotnovská 173
Kotnovská 173
Garant akce:

Registrace / Přihlášení:
Akce proběhla
Vstupné na akci:
Zdarma