Online vaření - Tradiční pokrm netradičně
Žáky ZŠ
Pro žáky ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Sedlice jsme připravili online workshop v oblasti hotelnictví obor kuchař se šéfkuchařem Pavlem Drdelem z vyhlášené restaurace Sůl a řepa s.r.o.
- Představení šéfkuchaře
- Video-medailónek s prohlídkou restaurace
- On-line vaření (jak uvařit a naservírovat pokrm běžným a netradičním způsobem)
- Diskuze
Cílem workshopu je přiblížit žákům styl vaření a způsob zpracování surovin restaurací Sůl a řepa s.r.o. pod vedením šéfkuchaře Pavla Drdela.
Vystupující:
Pavel Drdel
Profesionální kuchařině se věnuje 26 let, žil v Německu a 6 let v Itálii, zřejmě i proto jsou jeho oblíbené suroviny jsou zelenina, ryby a mořské plody. V roce 2004 se umístil mezi stovkou nejlepších kuchařů v ČR. V roce 2020 obdržela jeho restaurace Sůl a řepa s.r.o. ocenění Zlatý lev a zařadila se mezi 93 nejlepších restaurací v ČR.
Kdy:
Kde:
Garant akce:
Registrace / Přihlášení:
Úterý 16.03.2021
08:30 - 10:00
08:30 - 10:00
Kde:
Strakonice
ONLINE aplikace MS Teams
ONLINE aplikace MS Teams
Garant akce:

Registrace / Přihlášení:
Akce proběhla
Vstupné na akci:
Zdarma