On-line workshop Moje profese s Pavlem Minářem
Školy a poradce
1.část:- představení lektora Pavla Mináře
- soutěžní gastronomie (individuální soutěže a týmové zahraniční soutěže)
- úspěšné koncepty roku 2020-2021
- trendy a filozofie (slow food, zero waste, domácí způsoby pěstování rostlin a bylin, fair trade)
2.část:
praktická ukázka vaření
Vystupující:

Pavel Minář
Pavel Minář se vyučil se v Táboře kuchařem a pokračoval ve studiu ukončené maturitou v roce 1998. Poté nastoupil na svá první pracovní místa do restaurací v Táboře. Osudové setkání bylo pro Pavla spolupráce s tehdejším šéfkuchařem hotelu Dvořák s Martinem Svatkem r. 2005. Tato čtyřletá dráha spolupráce Pavla nasměrovala k dalším profesním krokům. Od roku 2009 se Pavel věnuje provozu vlastní restaurace a stal se členem NT AKC ČR. Ke svým bohatým aktivitám přidal i poradenství v oblasti gastronomie. Absolutní vítěz soutěže FHA Culinary Callenge Singapur, mistr ČR - studená kuchyně.
Kdy:
Kde:
Garant akce:
Registrace / Přihlášení:
Čtvrtek 15.04.2021
13:00 - 15:00
13:00 - 15:00
Kde:
přes aplikaci MS Teams
on-line
on-line
Garant akce:

Registrace / Přihlášení:
Akce proběhla
Vstupné na akci:
Zdarma