Detail akce

On-line workshop Moje profese s Pavlem Minářem

Školy a poradce
1.část:
- představení lektora Pavla Mináře
- soutěžní gastronomie (individuální soutěže a týmové zahraniční soutěže)
- úspěšné koncepty roku 2020-2021
- trendy a filozofie (slow food, zero waste, domácí způsoby  pěstování rostlin a bylin, fair trade)

2.část:
praktická ukázka vaření 

Vystupující:


Pavel Minář

Pavel Minář se vyučil se v Táboře kuchařem a pokračoval ve studiu ukončené maturitou v roce 1998. Poté nastoupil na svá první pracovní místa do restaurací v Táboře. Osudové setkání bylo pro Pavla spolupráce s tehdejším šéfkuchařem hotelu Dvořák s Martinem Svatkem r. 2005. Tato čtyřletá dráha spolupráce Pavla nasměrovala k dalším profesním krokům. Od roku 2009 se Pavel věnuje provozu vlastní restaurace a stal se členem NT AKC ČR. Ke svým bohatým aktivitám přidal i poradenství v oblasti gastronomie. Absolutní vítěz soutěže FHA Culinary Callenge Singapur, mistr ČR - studená kuchyně. 

 


Kdy:
Čtvrtek 15.04.2021
13:00 - 15:00

Kde:
přes aplikaci MS Teams
on-line

Garant akce:
Petrů Milada
+420608572262

Registrace / Přihlášení:
Akce proběhla
Vstupné na akci: Zdarma

Registrace / Přihlášení

Cena vstupenky: Zdarma
Akce proběhla

Podporují nás