Oborová platforma - FOR GASTRO & HOTEL
Navštivte s námi Mezinárodní odborný veletrh v ČR zaměřený na gastronomické zařazení, vybavení restaurací a hotelů, potraviny a nápoje.
Součástí veletrhu, v Hale 4, je i kavárna, kde bude probíhat program doslova nabitý informacemi z trhu české gastronomie. Záštitu převzal Český Gastronomický Institut, který zde zastupuje Lenka Vohradníková. Už nyní můžeme nalákat na témata, která budou rezonovat českou gastronomií. Od HR na téma Nedostatek kvalitní pracovní síly v gastronomii. Jak na boj s větrnými mlýny?
Nebo také jít k základu a jak si vychovat budoucí sílu, kdy promluví Jiří Roith na téma Obor gastronomie je sexy aneb jak pracovat s novými talenty a přivést je ke studiu tohoto oboru?
Inspirace a chuť musí téct z obou stran, nejen zaměstnavatel je vinen za vše, jen se nebát se ptát. Zkušenosti ze zahraničí, ambasadorkou vzdělávání je vítězka soutěže MasterChef Česko Kristína Nemčková, která je nyní hlavně součástí teamu Michelinské restaurace Story.
Nebude chybět bistrologie, nemalá součást současné gastronomie a kdo jiný, než Vojta Václavík za Kro Kitchen.
Gastronomie po covidové době ožívá, ale je už jiná. Mnoho podniků se vrhlo do aktivit, které je dříve ani nenapadly. Okénka nevymizí ani po pandemii, stále vznikají nová bistra, důležitá je kreativita a zážitková gastronomie. Gastronomické podniky se stávají komunitními a kulturními centry. Zákazníci vyhledávají zdravé stravování. Stále důležitější je digitální stopa.
Jak se zapojit do trendů a jít s dobou?
PROGRAM:
https://for-gastro.cz/program/
08:00 - 16:00
Kde:
Beranových 667, Praha 9 - Letňany
Garant akce:

Registrace / Přihlášení: