Kuchařské dobrodružství pro mladé šéfkuchaře
Žáky ZŠ
Pro žáky ZŠ a MŠ T.G.Masaryka Sedlice, okres Strakonice jsme připravili vaření se šéfkuchařem Pavlem Drdelem z vyhlášené strakonické restaurace Sůl a řepa s.r.o.
- Představení restaurace a týmu
- Představení profese kuchař, číšník
- Seznámení se s filozofií vaření restaurace
- Příprava, vaření, servírování a konzumace uvařeného pokrmu
- Diskuze
Workshop "Malí kuchaři, velké talenty" je realizovaný v rámci projektu Hrdinové řemesla - perspektivní kariéra v řemeslných oborech (BYCZ01-075), který je financovaný za podpory programu Interreg Bavorsko-Česko 2021 - 2027.
Cílem workshopu je přiblížit žákům nový styl vaření a způsob zpracování surovin pod vedením šéfkuchaře Pavla Drdela z vyhlášené strakonické restaurace Sůl a řepa s.r.o.
Vystupující:
Pavel Drdel
Profesionální kuchařině se věnuje 26 let, žil v Německu a 6 let v Itálii, zřejmě i proto jsou jeho oblíbené suroviny jsou zelenina, ryby a mořské plody. V roce 2004 se umístil mezi stovkou nejlepších kuchařů v ČR. V roce 2020 obdržela jeho restaurace Sůl a řepa s.r.o. ocenění Zlatý lev a zařadila se mezi 93 nejlepších restaurací v ČR.
Kdy:
Kde:
Garant akce:
Registrace / Přihlášení:
Středa 15.11.2023
08:00 - 10:00
08:00 - 10:00
Kde:
Strakonice
Sůl a řepa s.r.o., Bavorova 20
Sůl a řepa s.r.o., Bavorova 20
Garant akce:
Registrace / Přihlášení:
Akce proběhla
Vstupné na akci:
Zdarma