Detail akce

JobDay se zástupcem firmy Sůl a řepa s.r.o.

Žáky SŠ
Ve spolupráci se Střední odbornou školou a Středním odborným učilištěm v Písku jsme připravili workshop s úspěšným  šéfkuchařem Pavlem Drdelem. Cílem workshopu je přiblížit žákům styl vaření a způsob zpracování surovin ve známé strakonické restauraci Sůl a řepa, jenž je držitelem prestižního ocenění Zlatého lva od společnosti TopLife Czech. 



Program:
 
  • představení firmy
  • představení lektora 
  • vaření
  • diskuze
  • závěr

Vystupující:


Pavel Drdel
Profesionální kuchařině se věnuje 26 let, žil v Německu a 6 let v Itálii, zřejmě i proto jsou jeho oblíbené suroviny jsou zelenina, ryby a mořské plody. V roce 2004 se umístil mezi stovkou nejlepších kuchařů v ČR. V roce 2020 obdržela jeho restaurace Sůl a řepa s.r.o. ocenění Zlatý lev a zařadila se mezi 93 nejlepších restaurací v ČR.

Kdy:
Pátek 28.05.2021
08:00 - 10:00

Kde:
Písek
Komenského 86

Garant akce:
Rybaříková Kateřina
+420608572253

Registrace / Přihlášení:
Akce proběhla
Vstupné na akci: Zdarma

Registrace / Přihlášení

Cena vstupenky: Zdarma
Akce proběhla

Podporují nás