JobDay se zástupcem firmy Sůl a řepa s.r.o.
Žáky SŠ
Ve spolupráci se Střední odbornou školou a Středním odborným učilištěm v Písku jsme připravili workshop s úspěšným šéfkuchařem Pavlem Drdelem. Cílem workshopu je přiblížit žákům styl vaření a způsob zpracování surovin ve známé strakonické restauraci Sůl a řepa, jenž je držitelem prestižního ocenění Zlatého lva od společnosti TopLife Czech. Program:
- představení firmy
- představení lektora
- vaření
- diskuze
- závěr
Vystupující:
Pavel Drdel
Profesionální kuchařině se věnuje 26 let, žil v Německu a 6 let v Itálii, zřejmě i proto jsou jeho oblíbené suroviny jsou zelenina, ryby a mořské plody. V roce 2004 se umístil mezi stovkou nejlepších kuchařů v ČR. V roce 2020 obdržela jeho restaurace Sůl a řepa s.r.o. ocenění Zlatý lev a zařadila se mezi 93 nejlepších restaurací v ČR.
Kdy:
Kde:
Garant akce:
Registrace / Přihlášení:
Pátek 28.05.2021
08:00 - 10:00
08:00 - 10:00
Kde:
Písek
Komenského 86
Komenského 86
Garant akce:

Registrace / Přihlášení:
Akce proběhla
Vstupné na akci:
Zdarma